Gourmet & Champagnekväll
Lördag den 22 april är det en kulinarisk afton på Levins Matsalar.
Gourmetmat med champagneprovning, viner och avec.
Vi samlas klockan 18:30.
Vi provar en standard champagne från Dumangin som vi jämför med en årgångschampagne från Dumangin från året 1994. Till det servaras några Amuse-bouche.
Efter champagneprovningen väntar en härlig tre rättersmeny med matchande viner och avec
Amuse-bouche:
Champagnekokt gåslever med confit de champagne på crustini.
Löjrom på krispig mandelpotatis och syrad lök.
Dumangin La Cuvée 17 och 1994
Förrätt:
Halstrade pilgrimsmusslor med vit sparris, tryffelaioli och torkad serranoskinka.
Fontefico Pecorino Superiore från Abruzzo/italien
Varmrätt:
Helstekt oxfilé med ramslöksemulsion, glaserad morot, rödvinssky och potatiskaka smaksatt med lagrad prästost.
Bodegas Iturria från Toro/Spanien
Dessert:
Rabarbersorbet, torkad rabarber och rabarberbavaroaise.
Brandy, Marc eller Ratafia från Dumangin
Pris: 1.095:-
All mat och dryck ingår.
Anmälan på plats hos Levins, 0141-521 09 eller via info@levinsmatsalar.se
Anmälan är bindande.
Premier Taste står för provning och presentation av dryckerna.
Se inbjudan i Pdf format – Flyer A5 Levins br2017-04-22