Gouremt & Champagnekväll på Levins Matsalar 22 april

10 april 2017

Gourmet & Champagnekväll

Lördag den 22 april är det en kulinarisk afton på Levins Matsalar.

Gourmetmat med champagneprovning, viner och avec.

Vi samlas klockan 18:30.

Vi provar en standard champagne från Dumangin som vi jämför med en årgångschampagne från Dumangin från året 1994. Till det servaras några Amuse-bouche.

Efter champagneprovningen väntar en härlig tre rättersmeny med matchande viner och avec

Amuse-bouche:

Champagnekokt gåslever med confit de champagne på crustini.

Löjrom på krispig mandelpotatis och syrad lök.

Dumangin La Cuvée 17 och 1994

Förrätt:

Halstrade pilgrimsmusslor med vit sparris, tryffelaioli och torkad serranoskinka.

Fontefico Pecorino Superiore från Abruzzo/italien

Varmrätt:

Helstekt oxfilé med ramslöksemulsion, glaserad morot, rödvinssky och potatiskaka smaksatt med lagrad prästost.

Bodegas Iturria från Toro/Spanien

Dessert:

Rabarbersorbet, torkad rabarber och rabarberbavaroaise.

Brandy, Marc eller Ratafia från Dumangin

Pris: 1.095:-

All mat och dryck ingår.

Anmälan på plats hos Levins, 0141-521 09 eller via info@levinsmatsalar.se

Anmälan är bindande.

Premier Taste står för provning och presentation av dryckerna.

Se inbjudan i Pdf format – Flyer A5 Levins br2017-04-22